wat hebben we gedaan

Holy Moly Media is sinds januari 2021 officieel van start gegaan. We hebben inmiddels onze eerste  documentaire afgerond. Het gaat over een jongen uit de klas van documentairemaakster Mercy Kamermans, Dennis. Hij werd op de basisschool gepest en was een buitenbeentje. Mercy zag Dennis na groep acht (1989) nooit meer. Hij pleegde in 1998 zelfmoord. Hij was pas 21 jaar oud. Mercy hoorde dat pas jaren later en heeft zich sinds die tijd regelmatig afgevraagd of het pesten een rol gespeeld heeft in zijn besluit om uit het leven te stappen. Deze vraag vormt de basis voor de documentaire.  

'We noemden hem Krielkip' is in september in  première gegaan tijdens filmfestival Film by the Sea in Vlissingen. Hij wordt vertoond op middelbare scholen in Zeeland. Daarnaast wordt hij 27 december uitgezonden bij Omroep Zeeland.

Inmiddels is er ook alweer een nieuw idee opgeborreld voor een documentaire. Wat dat is, houden we nog even geheim totdat er meer duidelijk is! 

Videoclip 'Niemand weet'

De afgelopen periode heeft Eric Holm, in samenwerking met Frank Engels en studio Mutaze Records een plaat opgenomen. Holy Moly Media heeft samen met en de gebroeders Bauer uit Kruiningen, van dat nummer ook een videoclip gemaakt. Zowel het nummer "Niemand weet' als de clip worden 22 december 2021 gelanceerd.